Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené, dělá se to stejně

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down

Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené, dělá se to stejně

Příspěvek pro Majkl2 za Tue May 24, 2016 6:22 pm

Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené.... dělá se stejně....

Býčí žlázy odblaním, rozříznu na půlky a namočím do mléka přes noc...
Na druhý den, do vroucí osolené vody a vařím asi 15 minut. Nechám vychladnout, nakrájím na plátky - kousky asi 1 cm silné, vymáchám v těstíčku z vína, dvou vajec, špetky soli, hladké mouky a obalím ve strouhance s umletými buráky a nebo vlašsk. ořechy.
Toto samé i s kravským veminkem.... Někdo podává s brambory a cibulkou, někdo, jako my...jen tak, k vínu, pivu, ....mňamky...mňam... Very Happy Very Happy

Majkl2

Poèet pøíspìvkù : 74
Join date : 02. 05. 16

Zobrazit informace o autorovi

Návrat nahoru Goto down

Re: Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené, dělá se to stejně

Příspěvek pro Lvice.eva za Tue May 24, 2016 6:23 pm

....do strouhanky na obalování všeho, přidávám mleté vlašské ořechy, nebo nesolené buráky, para ořechy, mandle...co dům dává... hned to má jinou chuť....

Lvice.eva

Poèet pøíspìvkù : 75
Join date : 04. 04. 16

Zobrazit informace o autorovi

Návrat nahoru Goto down

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru

- Similar topics

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru